Wij vertrokken met een kleine vertraging richting Burgum, want iemand had zijn kleren niet op tijd aangetrokken. Aangekomen in Burgum stond de koffie met cake al klaar. Tijdens het biljarten was het de hele dag rustig in de biljartzaal. Slechts één persoon heeft de moeite genomen om even te kijken.

Ik persoonlijk vond die dag wat saai, met weinig stemming onder elkaar. Maar dat heeft ook zijn voordelen. Zo kon Gerard Beerling zich beter concentreren en minder afgeleid worden, waardoor hij 3 van de 4 partijen in zijn voordeel wist te beslissen. Met een moyenne van 0,298. Okke Booij had helemaal zijn dag niet en vocht tegen zichzelf. Hij liep wat rond te mokken, maar won ter nauwer nood nog een wedstrijd. Met een verschil van 0,017. Henk de Vries deed het prima en had het ook wel naar zijn zin met 3 winstpartijen en een moyenne van 0,358. Hans Veugelers heeft gestreden voor wat hij waard was, en was de enige van ons vieren die Klaas Dijkman wist te verslaan.

En zo kwam de dag aan zijn einde met weer een kopje koffie met cake en een verdiende winst op het sterke Burgum A: 18 tegen 14 punten.

Okke Booij.