Het nieuwe jaar is begonnen. We wensen iedereen een gezond, sportief en hoopvol jaar toe. Onze biljartclub wil daarbij graag een plaats voor ontspanning zijn, met tal van activiteiten in de komende weken.

Allereerst beginnen op maandag 8 januari de interne voorjaarscompetities libre, bandstoten en driebanden. En ook op 8 januari begint de maandagavond competitie.

Op 9 januari is het gelijk raak met de FFBC wedstrijd libre tussen Drachten en Menaldum. Op 11 januari gevolgd door de FFBC wedstrijden driebanden tussen Dokkum A en Drachten A, en Drachten B en Dokkum B.

Raadpleeg verder onze agenda voor de komende periode tot en met april.

Veel wedstrijden dus, maar ook volop gelegenheid voor gewoon lekker even een potje biljarten. In de komende tijd veel succes en (biljart)plezier toegewenst, met aandacht voor elkaar.