We hebben nu vier speelavonden gehad van de maandagavond competitie. Bij deze competitie gaat het om het verbeteren van het moyenne. Het aantal gespeelde wedstrijden kan per persoon verschillen. Maar dat is ondergeschikt. Het is tijd om te kijken naar de tussenstand.

Het ging niet altijd van een leien dakje, met hier en daar behoorlijk grote fluctuaties in de progressie. En in de biljartzaal waren af en toe diepe zuchten van frustratie te horen. Maar daar tegenover staat dat een aantal deelnemers dik tevreden mag zijn met het behaalde resultaat.

Bij libre staat Dirk Hoekman bovenaan met een progressie van 33,75%. Gevolgd door Dick vd Molen en Bonne Aans die respectievelijk 31,82% en 26,04% scoren.

Bij driebanden is Roel Zondervan de topper met een progressie van 43,75%. Gevolgd door Bert de Jonge met 38,10% en Martin La Fleur met 33,33%.

In totaal gaat het om twaalf speelavonden, waarbij in principe elke deelnemer per avond één partij libre speelt en één partij driebanden. Soms wijken we hiervan af door absentie of andere omstandigheden. Zie verder de overzichten.

Marco Boerema.